Find foredragsholder med foredrag om motivation her

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige emner.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at danskere, som søger efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...