Jørn Simmenæs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Jørn Simmenæs

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45. min

Profil

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Foredraget HVOR GLAD ER DU? er jordnært, autentisk og ærligt. Det rammer dig lige i hjertet. Dagen efter foredraget vil være en NY dag i dit NYE liv. Få redskaber til at have det bedst muligt på det personlige plan, i jobbet og i familien.

Hårdt arbejde før glæde eller glæde før hårdt arbejde. TANKEVÆKKENDE. Det handler ikke om jubel idioti, for livet giver os alle små og store knubs, nederlag og sorger. Men det handler om SELV at kunne håndtere det, komme igennem det og finde glæden i livet. Få dit livsformål defineret og få dit dreamboard med hjem efter foredraget, samt en lille blok/bog, som vil være din helt personlige bestseller!

Foredraget HVOR GLAD ER DU? er velegnet til virksomheder, foreninger, kommuner og teaterhuse i Danmark. Varighed 2 x 45 min. med fokus på DIT LIV og ikke andet!

Kontakt Jørn Simmenæs

Kontakt Jørn Simmenæs via formularen her, så vil Jørn Simmenæs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.