Louis Trolle

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Louis Trolle

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

1,5 - 6 timer

Profil

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge.
Unge på efterskoler, gymnasier og universiteter står overfor en masse fremtidige situationer, hvor de vil blive eller føle sig evaluerede (i fritiden såvel som til eksamen). Louis giver sit publikum, på en let og underholdende måde, værktøjerne til at udskifte nervøsitet og usikkerhed med mental styrke og robusthed.

Mange unge mennesker mangler noget at støtte sig til når presset stiger og de evalueres af deres omgivelser. Hvad end det er til eksamen, på en date, sammen med venner, til en fremlæggelse eller en tale, til en jobsamtale, eller i andre sociale situationer. Hvordan skaber man ro og tryghed i sådanne situationer? Det ved Louis. Han har været hele turen igennem selv fra usikker introvert knægt til at være foredragsholder for mange hundrede mennesker. Et foredrag med Louis giver nogle helt konkrete værktøjer til elever og studerende, som de kan bruge til at skabe selvtillid og mental styrke, hver gang de har brug for det.

Louis har flere års erfaring indenfor undervisning, coaching, performancetræning og positiv psykologi. Han er ung og relaterbar for de unge og med hans selvsikre udstråling og gode humor, er han en perfekt inspirator og rollemodel. Med udgangspunkt i hvordan vi mennesker bruger vores tanker og vores krop, vil Louis vise hvordan vi kan bruge netop de 2 ting, til at bygge os selv og vores selvværd op indefra.

Louis er både en dygtig og levende fortæller, og han ved samtidig præcis hvilke ting, der er værd at vide som ung, når man skal forberede sig mentalt til en eksamen eller en anden presset situation. Foredraget giver konkrete og lethåndgribelige værktøjer, som de unge kan implementere i deres liv med det samme.

Kontakt Louis Trolle

Kontakt Louis Trolle via formularen her, så vil Louis Trolle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.