Søren Sørensen

Søren Sørensen

Prisniveau

Kr. 20.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

1½ time

Profil

Søren Sørensens forskellige foredrag og kurser tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i perspektiv og gøre nærværende i forhold til de udfordringer, langt de fleste medarbejdere og ledere står overfor i en travl hverdag. Aktuelt holder Søren et kursus og to foredrag, som er velegnede på såvel offentlige som private arbejdspladser.

Teamets kraft

Som F16-jagerpiloter er man intet uden sine kolleger! Alle operationer i luften foregår 2 og 2 eller i større formationer, nogle gange kun med én meter mellem vingerne, så man altid er parat til at hjælpe og støtte hinanden. F16-piloter træner sammen, løser farefulde missioner sammen – og kender man ikke sine kolleger rigtig godt, kan det på et splitsekund få fatale konsekvenser.

Denne fasttømrede forståelse for teamets altafgørende betydning har fulgt F16-pilot, Søren Sørensen, igennem sine mere end 20 år i Flyvevåbnet. Samtidig er det netop værdien af teamets kraft, som Søren sætter fokus på under dette populære og motiverende foredrag for medarbejdere og ledere.

Søren drysser om sig med hæsblæsende anekdoter fra militære operationer som F16-pilot. Men han sætter altid oplevelserne i perspektiv, så de bidrager med vigtig inspiration til, hvad man på arbejdspladsen selv kan gøre for at aktivere ”teamets kraft” – og bane vejen for store resultater, øget social tryghed, mere mening og arbejdsglæde.

Hør bl.a., hvorfor aktiveringen af teamets kraft kræver:

Klare fælles mål.
Muligheden for at gå i ”missionsbobler”, hvor alle unødvendige forstyrrelser aktivt holdes ude.
En sund vekselvirkning mellem at være i ”træningsmode” og ”missionsmode”, og redskaberne til at håndtere det, når man ryger i ”overlevelsesmode”.
En kultur, hvor der er tid til at ”kigge op” – for virkeligheden er der, når vi kigger op fra computeren og ser vores kolleger i øjnene.
Åbenhed, ærlighed og social tryghed – og en kultur, hvor det er en styrke at spørge om hjælp og lære fra sig.
Søren Sørensens mål med sine motiverende foredrag er altid, at deltagerne går derfra med inspirerende ”øjenåbnere”, en tro på sig selv, hinanden og teamets kraft. Arbejder man med ”teamets kraft” kan man sammen klare de største missioner og samtidig være i trivsel – også selvom oddsene nogle gange er hårde.

Er I klar til et motiverende foredrag? Så gør som Novo Nordisk, Bestseller, Arbejdernes Landsbank, Finans Forbundet, Danmarks Tekniske Universitet, Kroman Reumert, Nykredit og mange af de andre, som har booket Søren Sørensen som foredragsholder for deres medarbejdere og ledere.

Kontakt Søren Sørensen

Kontakt Søren Sørensen via formularen her, så vil Søren Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.