Motivation i Jylland

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I mangler en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige temaer.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, der leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i Jylland med foredrag om motivation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...