Malene Wilken

Prisniveau

Kr. 15.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer, foredragene kan justeres efter behov

Profil

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til at gøre deres drømme til virkelighed. Book et inspirerende foredrag eller en workshop, så I kan komme i gang med at gøre jeres vilde visioner til virkelighed

Læs mere...

Mere om Malene Wilken

Malene har en enestående tilgang til fortællingen om at forfølge sine drømme. Hun kan med sine medrivende foredrag, få de største udfordringer til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere. Hun har en medrivende fortællestil, der gør at hun kan fastholde publikum.
I 2009 gjorde Malene og hendes mand en utopisk drøm til virkelighed. Sammen med deres to små børn sejlede de sydpå, og brugte lidt over to år ombord på det gode skib Æfnitýr. Da familien vendte tilbage til Danmark, gjorde Malene en anden stor drøm til virkelighed. I 2012 debuterede hun som forfatter, og har siden skrevet et hav af artikler og bøger.
Malene har optrådt siden hun som barn sang i Danmarks Radios Pigekor. Hun er en dygtig foredragsholder og en fantastisk moderator.
Malene Wilkens foredrag kan med fordel bruges i forbindelse med kick-off arrangementer, personale- eller kundearrangementer. Foredraget fra vision til virkelighed udbydes også som workshop.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Malene Wilken: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Spændende og indlevende

Malene fortæller om sine rejsebøger, så man får lyst til at smide alt, hvad man har i hænderne og selv komme afsted.
Jeg kan varmt anbefale Malene Wilkens foredrag.

Anmeldt af Heidi Maxmiling d. 8. november 2016
5
1
5

Inspirerende

Malene Wilken gør og har gjort det, som mange mennesker drømmer om; sælge hele molevitten og fare ud i det blå med dem, hun elsker. Derefter har hun udlevet sin næste drøm; at blive forfatter og inspirere andre.
Malene har en smittende positivt udstråling og en god fortællerstemme, når hun tager os med på eventyr.

Anmeldt af Anne Pernille Rundager d. 29. oktober 2016

Kontakt Malene Wilken

Kontakt Malene Wilken via formularen her, så vil Malene Wilken vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.