Malene Wilken

Prisniveau

Kr. 15.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer, foredragene kan justeres efter behov

Profil

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til at gøre deres drømme til virkelighed. Book et inspirerende foredrag eller en workshop, så I kan komme i gang med at gøre jeres vilde visioner til virkelighed

Malene har en enestående tilgang til fortællingen om at forfølge sine drømme. Hun kan med sine medrivende foredrag, få de største udfordringer til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere. Hun har en medrivende fortællestil, der gør at hun kan fastholde publikum.
I 2009 gjorde Malene og hendes mand en utopisk drøm til virkelighed. Sammen med deres to små børn sejlede de sydpå, og brugte lidt over to år ombord på det gode skib Æfnitýr. Da familien vendte tilbage til Danmark, gjorde Malene en anden stor drøm til virkelighed. I 2012 debuterede hun som forfatter, og har siden skrevet et hav af artikler og bøger.
Malene har optrådt siden hun som barn sang i Danmarks Radios Pigekor. Hun er en dygtig foredragsholder og en fantastisk moderator.
Malene Wilkens foredrag kan med fordel bruges i forbindelse med kick-off arrangementer, personale- eller kundearrangementer. Foredraget fra vision til virkelighed udbydes også som workshop.

Kontakt Malene Wilken

Kontakt Malene Wilken via formularen her, så vil Malene Wilken vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.