Malene Wilken

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer, foredragene kan justeres efter behov

Profil

Bliv inspireret til at gøre din drøm til virkelighed, eller læn dig tilbage og nyd fortællingen om en kernefamilie der har gjort noget ud over det sædvanlige.
Malene Wilken har en medrivende fortællestil, der gør at hun kan fastholde publikum. Nordjyder er ikke kendt for at smide om sig med roser - Malene har fået mange roser, blandt andet i Nordjylland.

Læs mere...

Mere om Malene Wilken

Malene har en enestående tilgang til fortællingen om at forfølge sine drømme. Hun kan med sine medrivende foredrag, få de største udfordringer til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere.
I 2009 gjorde Malene og hendes mand en utopisk drøm til virkelighed. Sammen med deres to små børn sejlede de sydpå, og brugte lidt over to år ombord på det gode skib Æfnitýr. Da familien vendte tilbage til Danmark, gjorde Malene en anden stor drøm til virkelighed. I 2012 debuterede hun som forfatter, og har siden skrevet et hav af artikler og bøger.
Malene har optrådt siden hun som barn sang i Danmarks Radios Pigekor. Hun er en dygtig foredragsholder og en fantastisk moderator.
Malene Wilkens foredrag kan med fordel bruges i forbindelse med kick-off arrangementer, personale- eller kundearrangementer.

Kontakt Malene Wilken

Kontakt Malene Wilken via formularen her, så vil Malene Wilken vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.