En verdensrekord i horisonten

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Foredrag om samarbejde, motivation og målsætning på tværs af kulturer.

Verdensrekord eventyr kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic.

Thor F. Jensen er en prisvindene filminstruktør, foredragsholder og videographer ved Business Design Center, Aalborg Universitet.

Læs mere...

Mere om En verdensrekord i horisonten

I 2017 sejlede Thor F. Jensen og to Papua Ny Guineanere 6300 kilometer hele vejen rundt om stillehavsøen Ny Guinea og gennemførte der ved verdensrekord.

Men ekspeditionen var en kæmpe udfordring fra start og mandskabet måtte igennem utallige farer og interne stridigheder for at nå i mål.

I dette foredrag fortæller Thor om de mange udfordringer undervejs og hvilke teknikker han brugte til at motivere mandskabet og sig selv. Med fotos, grafik og film, leverer Thor mindeværdige eksempler på de metoder og mindsets der hjalp den hårdt prøvede trio over målstregen.

Book et opløftende og inspirerende foredrag, om at kæmpe imod alle odds og i fælledskab skabe noget der er større end én selv.

Videoklip

Kontakt En verdensrekord i horisonten

Kontakt En verdensrekord i horisonten via formularen her, så vil En verdensrekord i horisonten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.