Søren Sørensen - SØR

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Søren Sørensen - SØR

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

1-2 timer

Profil

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i perspektiv og gøre nærværende i forhold til de udfordringer, langt de fleste medarbejdere og ledere står overfor i en travl hverdag

Et motiverende foredrag målrettet medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser.

De fleste medarbejdere er motiverede og ønsker at gøre en forskel. Både for arbejdspladsen, kollegerne og sig selv. Alligevel er der en række faktorer, som ofte spænder ben for den enkelte medarbejder og medarbejdergruppen – og derfor forhindrer arbejdspladsen i at udfolde sit fulde hverdagspotentiale.

Med afsæt i sine erfaringer og oplevelser som F-16-pilot samt et dybdegående indblik i motivationsforskningen viser Søren Sørensen bl.a., hvordan man som medarbejder, medarbejdergruppe og arbejdsplads kan opnå endnu bedre kollektive og individuelle resultater ved at tage bevidst ansvar, ved at arbejde målrettet med prioriteringer og ved at gøre sig umage – hver eneste gang.

Foredragets budskaber er krydret med spændende, sjove og hæsblæsende historier og anekdoter fra førersædet i et F-16-fly, som sættes i perspektiv og bliver gjort nærværende for medarbejderne på netop jeres arbejdsplads.

Hør blandt andet hvorfor I også på jeres arbejdsplads kan drage nytte af, at:
◾Sætte tydelige mål for jer selv og hinanden.
◾Droppe plan B.
◾Gå all in – hver gang.
◾Turde handle – frem for at afvente.
◾Arbejde grundigt med forberedelsen.
◾At arbejde målrettet med bedre prioritering.

Foredraget er både velegnet for medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser.

Kontakt Søren Sørensen - SØR

Kontakt Søren Sørensen - SØR via formularen her, så vil Søren Sørensen - SØR vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.