Niclas Vingaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Niclas Vingaard

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min-60 min

Profil

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt foredrag til unge i alderen 13-18 år

Niclas er en 21-årig mand med en mission om at inspirere unge til at forfølge lige præcis deres drøm og understrege, at det er okay at fejle, mens man prøver. Foredraget lægger stor vægt på, at man godt kan lave fejl undervejs, uden at man selv ’’er en fejl’’.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Niclas Vingaard

Uddannelse. Karriere. Hvilket studie skal jeg søge?
Hvad vil jeg være?
Hvad kunne jeg godt tænke mig?
Det er spørgsmål unge stiller sig selv ofte, og som flere og flere finder svært at besvare.

Foredraget Anbefal Dit Liv er bygget på en lang historie på over 3 år, om hvordan Niclas Vingaard valgte at dedikere sit liv til at lave stand-up comedy, og hvordan han blev modarbejdet fra alle sider.

Foredraget er bygget op om Niclas’ egen historie om hans vej ind i comedy branchen og hvordan hans omgangskreds, både hans nærmeste samt fremmede, modarbejdede og forsøgte at stoppe ham i at nå sin drøm.

Niclas’ foredrag appellerer bredt; det kan både ramme den elev som allerede har en drøm, og måske mangler et skub til at forfølge sin drøm. Samtidigt kan foredraget også gavne dem, som er i vildrede over deres fremtid og hvad de skal, hvor man kan blive inspireret til at finde ud af, hvad man virkelig går og drømmer om.
Foredraget vil derfor gavne eleverne, da det kan være en hjælpende hånd til at vælge den rigtige uddannelse, og udvælge hvad man selv går og drømmer om.

Med humoren på den ene side, som Niclas har et tydeligt talent for, men den hårde modgang på den anden side hvor ingen andre end ham, tror på hans drøm, gør at Niclas har et budskab på hjerte, til alle de elever der er ikke ved hvad de skal, eller som måske ved det, men ikke tør tage springet. Niclas tager udgangspunkt i sine egne oplevelser og hvordan han har håndteret den modgang der ramte ham.

Der blev lavet testshows på Avedøre skole blandt andet hvor flere elever efterfølgende anmelder showet.

Noah fra 8. X udtaler:
’’Jeg synes det var rigtig fedt at høre Niclas foredrag og han fik gennemgået rigtig meget med de overordnede emner, og det var bare super godt.

Lucas udtaler:
’’Det her har været en fantastisk motivation og man får et andet perspektiv på hvordan ens fremtid kan være og hvordan man skaber sin fremtid.’’

Magnus udtaler:
’’Der var nogen sjove kommentarer, der gjorde det nemmere at følge med og interessere sig for det.

Dian udtaler:
’’Jeg er meget glad for at mens Niclas holdte sit foredrag, at der var noget sjov og spas ind imellem, så det ikke bare blevet ’’snak snak snak’’, men at der også var noget sjovt imens’’.

Berat fra 8. Y udtaler:
’’Jeg synes Niclas var god til at få os til at grine mens vi lærte noget. Der var begge dele, så det blev ikke kedeligt, men rigtig godt. Fordi han fik os til at grine mens han fortalte om noget rigtig vigtigt’’.

Niclas har massere af rutine med at optræde, da han udover at lave foredrag også har en baggrund som stand-up komiker.
Han har tidligere varmet op for navne som Torben Chris, Heino Hansen og Simon Talbot.
Dette gør at Niclas ved derfor hvordan, man gør en performance underholdende for publikum og sikrer fuld valuta for pengene!

Kontakt Niclas Vingaard

Kontakt Niclas Vingaard via formularen her, så vil Niclas Vingaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.