Anni Grøndal

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2,5-3 timer

Profil

Foredragsholder om et stærkt venskab, livsvilje og det at leve livet hele livet. Kajaktur Danmark rundt i 2022 sammen med min 34 årige romakker, der inden turens start blev erklæret terminal med sin kræftsygdom. Se Facebookside for mere info: https://www.facebook.com/kajakoplevelser

Foredrag om sidste sommers kajakekspedition, hvor vi var to fra Kolding Kajakklub, der satte os for at ro Danmark Rundt med målet om at få det rød-hvide bånd.
Et kajakeventyr på godt og ondt, hvor det ikke kun handlede om at ro kajak, men hvor vi på forhånd havde aftalt, at vi ville ro rundt for at opleve Danmark fra søsiden og for at møde spændende mennesker undervejs. At vi så oveni eventyret fik en uvelkommen gæst med i bagagen i form af Pawels kræftsygdom, var ikke lige planlagt, men det betød, at vi på mange planer blev udfordret både fysisk og mentalt.
En uforglemmelig tur som jeg vil viderebringe i ord og billeder.
Jeg startede med at ro kajak i 2007. Har roet mange steder i verden. Roet Fyn rundt, Nordjylland rundt og sidste år Danmark rundt.
Denne sommer var jeg 14 dage i kajak i det nordvestlige Island, hvor der sjældent kommer mennesker, men hvor naturen er helt enestående. Elsker at sætte nye mål.
Motto: 𝐷𝑒𝑡 ℎ𝑎𝑙𝑣𝑒 𝑎𝑓 𝑜𝑝𝑙𝑒𝑣𝑒𝑙𝑠𝑒𝑛 𝑒𝑟 𝑓𝑜𝑟𝑏𝑒𝑟𝑒𝑑𝑒𝑙𝑠𝑒𝑛.

Kontakt Anni Grøndal

Kontakt Anni Grøndal via formularen her, så vil Anni Grøndal vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.