Jakob Panduro

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Jakob Panduro

Prisniveau

Kr. 4.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderledes gjorde at jeg spillede bedre fra den ene dag til den anden. Det vil jeg gerne ud og lære andre ved at fortælle om hvordan man kan performe bedre ved at ændre sit mindset.

Ta-Lentet. Et foredrag om Talent på tæt hold.
På Musikkonservatoriet undrede det mig konstant, hvordan de mest talentfulde musiker ikke nødvendigvis var de mest flittige, Tværtimod! Jeg prøvede selv at kopier dem ved at øve mig i at være små doven og ligeglad samt gå i byen næsten hver aften. Men det virkede kun lige modsat på mig. Så hvad gør at "hængerøvene" bare kunne præsterer store talentfulde præstationer, uden at øve halv så meget som jeg gjorde? Det svar fandt jeg! Og fra den ene dag til den anden blev jeg en bedre musiker. Jeg har derfor lavet denne formel: [T=P-S] Talent= Potientiale minus Støj!
Lærer vi at mestre vores indre spil, giver vi os selv den største gave. Jeg har siden taget flere uddannelser inden for Coaching, Stress, Kommunikation. Derfra vil jeg afsløre de små næsten usynlige mønstre, der styrer vores måde at opleve tingene på. Det åbner det op for dit Talent, Motivation og Livsglæde. Hør hvordan.
,

Kontakt Jakob Panduro

Kontakt Jakob Panduro via formularen her, så vil Jakob Panduro vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.