Find foredragsholder nær Nykøbing Falster med foredrag om motivation her

4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen

Søren Sørensens forskellige foredrag og kurser tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 20.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums opmærksomhed. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det valgte emne. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det så folk, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Nykøbing Falster med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...