Leo Schramm

Prisniveau

Kr. 5.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 1 time

Profil

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større socialt netværk og indkomst. Foredragsholderen har selv været ramt af alvorlig sygdom, men rejst sig igen

Et inspirerende foredrag af Headhunteren Leo Schramm, som for et år siden blev ramt af kræft og dermed måtte indstille sin virksomhed.

En ny tilværelse med mange sygehusbesøg for kemo- og strålebehandling blev den nye hverdag. Behandlingerne tog alle kræfter og indkomsten indskrænkede sig til folkepensionen, som langt fra rakte til.
Sygdommen involverede selvfølgelig også hans kone, som blev alvorligt ramt af stress. Det var sølle og dagene blev for det meste tilbragt i sengen eller på sofaen. Fremtiden så mørk ud.

Efter endt behandling og en forestående operation blev tankerne om fremtiden på trods af de 72 år mere lysere og tankerne drejede sig nu om at blive helt rask og komme i gang igen med en indtjening.

Også forretningsforbindelserne og en del venner og bekendte forsvandt i den tid. Antallet af telefonopkald og mails indskrænkede sig til et fåtal.

Alene tankerne gjorde, at inspirationen til at arbejde og dermed skaffe den manglende indtjening opstod. Det er hvad foredraget handler om. Der var ikke råd til at investere eller genopbygge den lille enkeltmands virksomhed igen. Kunderne var jo væk og havde fundet nye leverandører.

Der skulle noget helt nyt til som kunne sparkes i gang uden kapital. Det er også hvad foredraget handler om.

Efter 9 mdr. fandt operationen sted og forretningen var kommet i gang og heldigvis efter den 9. måned blev raskmeldingen meddelt af operationslægen. Det betød, at der kunne sættes mere fart på opstart/genstart af projektet og efter 3 måneder står Leo og hans kone nu med en lovende forretning og indhenter det forsømte.

Hvordan og hvilke kræfter der skal mobiliseres er hovedindholdet af dette foredrag, som varer ca. en time.

Hvem henvender foredraget sig til?

• Pensionister, som ønsker et mere aktivt liv
• Sygdomsramte, som vil videre med livet
• Ledige borgere, som mangler inspiration til at komme i gang igen
• Handicappede, som vil et lidt mere aktivt liv

Hvad får tilhørerne ud af foredraget?

Inspiration til et mere aktivt liv både hvad indtjening og socialt samvær angår. Dermed en bedre livskvalitet.

Om foredragsholderen

Leo Schramm er født 1947 og har det meste af sit arbejdsliv arbejdet i IT-branchen og været headhunter dvs. rekrutteret ledere og specialister til IT- branchen. Leo og hans kone bor i Karise på deres landejendom og har både hund og katte.
Interessen for at male naturinspirerede, abstrakte billeder har fulgt ham gennem livet ligesom mange andre interesser indenfor kunst og litteratur, som blev et bidrag til ’det nye liv’

Kontakt Leo Schramm

Kontakt Leo Schramm via formularen her, så vil Leo Schramm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.