Kunstnere på Sjælland
Leder du efter den bedste :singular: i Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Eventzonen ønsker vi at samle alle de bedste :plural: i hele Danmark. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag. Find en kunstner der passer til dit kommende arrangement nedenfor og foretag en booking i dag.
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere , så personer, der søger efter den helstøbte underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter en :singular: på Sjælland, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

  • Det er overskueligt og let.
  • Det er billigt – Det er kun et beskedent beløb du betaler per måned som kunstner og hvis du gerne vil foretage en booking, så betaler du som kunde kun for entertainerens optræden. Ingen fordyrende omkostninger til bookingen.
  • Vi brænder for den bedste underholdning og arrangementer, der sætter kulør på livet, og via vores blog og Facebook-community tager vi gerne spændende emner op efter ønske fra vores kunder og Facebookfans.

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Tags