Book kunstnere på Sjælland her
Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du finder alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et One Man Band på Sjælland, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er billigt – Er du entertainer, så betaler du kun et beskedent beløb pr. måned og vil du gerne foretage en booking, så skal du kun betale entertainerens pris. Ingen fordyrende omkostninger til bookingen.
  • Arrangementer med fantastisk underholdning, der sætter kulør på livet, er det vi brænder for, og via vores blog og community på Facebook tager vi meget gerne relevante temaer op efter ønsker fra vores Facebookfans og kunder.

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Tags