Kunstnere på Sjælland
Når du vil være sikker på en fest ud over det sædvanlige, så skal du reservere et live band. Der er intet som et live band til at sætte gang i dansegulvet – sammenlignet med blot at opstille en jukebox eller et musikanlæg. Om du foretrækker stemningsfyldt blues og jazz, om du helst vil høre tidens populære hits, eller du bedre kan lide gedigne rocknumre, så kan du finde live bands, som spiller musik indenfor alle genrer.

Et band er den perfekte måde at skabe stemning til en fest, hvor der skal være gang i både humøret og dansegulvet, og spiller dit foretrukne band allerede under middagen, er den gode stemning i top allerede fra start. Der findes utallige musikgenrer – f.eks. rock, pop, blues og jazz – og hos os finder du bands, der dækker utallige forskellige genrer, deriblandt de førnævnte, og du kan forud for festen aftale med bandet, hvilke sange der skal spilles ved arrangementet.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen, hvor du finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere , så danskere på jagt efter den fuldendte musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; og det uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er kunstner eller søger et :singular: på Sjælland, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

  • Det er overskueligt og nemt.
  • Det er utrolig billigt – Er du kunstner, så betaler du kun et symbolsk månedligt beløb og hvis du ønsker at booke, så betaler du som kunde kun for entertainerens optræden. Ingen ekstra gebyrer til bookingen.
  • Arrangementer med fantastisk underholdning, der sætter kulør på livet, er det vi brænder for, og via vores Facebook-community og vores blog tager vi meget gerne relevante emner op efter ønske fra vores Facebookfans og kunder.

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Tags