Find dinnerpianist på Sjælland her

4.7

Henrik Lundby

En af de mest efterspurgte selskabsmusikere på Sjælland

Henrik har den vigtige situationsfornemmelse og et øje på hver finger. - - - Optræder di...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anders Hansen

Velspillet klavermusik der sætter stemningen for vellykket aften, det er det jeg kan. Hvis stemningen er til det synger jeg også gerne. Sang og kla...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna T. Ilsøe

Jeg hedder Anna og er konservatorieuddannet musiker. Jeg lever af at optræde og af at undervise i musik.

Jeg spiller genrer som pop, soul, R'n'B...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristin Lomholt

Elegant og stemningsfuld dinnémusik, samt top underholdende dansemusik.
Dinnémusikken egner sig til fest eller firma arrangement. Repertoiret er ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sanne Graulund

Lækker, intim, jazzy stemning. Dæmpet sang/klaver, jazzstandards og kendte evergreens ala Diana Krall, Billie Holiday......
Velegnet til receptio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.8

Johnny Fang

Er du igang med at planlægge bryllup, fødselsdag eller konfirmation? Fælles for alle festerne er at det kun er en gang i livet man oplever det og m...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 750 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Mister Music

Afdæmpet diner-musik, og dansemusik der rykker - nu incl.mulighed for Djay

Festmusikken for det kræsne publikum leveres af Morten Lohorst på ke...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

DERES MUSIKER / Henrik Andersen

NYHED : Ny Singleudgivelse . Min Lille Drømmepige. Kan downloades på div. streamingstjenester.
MUSIK SKAL OPLEVES LIVE .....
Proffessionel und...

Hjemby
Vejby
Prisniveau
Kr. 3.800 - 8.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Casper Nielsen

Jeg hedder Casper og tilbyder at spille lounge, jazz, blues etc til div arrangementer, receptioner, bryllupper, fødselsdage osv.
Jeg har 20 års er...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 700 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Eric Præst

En festlig og musikalsk ramme om begivenheden.
Elegant pianomusik under middagen og gang i den til dansen.
Til større arrangementer tilbydes ogs...

Hjemby
Allerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aage Fjellerup Hansen

Imødekommende, fleksibel og positiv pianist tilbyder dæmpet klavermusik til middagen, receptionen og andre sammenkomster.
Jeg har stor erfaring me...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at personer, der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere