Bluesbands på Sjælland

4.8

Blues Fuel Quartet

Med de største hits fra Eric Clapton, BB King og mange flere.
Oplev nogle af Danmarks dygtigeste bluesmusikere til dit event!

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil

Copenhagen Blues Band

CBB er et helt forrygende live-band med en lang række fede blues numre - både fra the good old days og mange nyere lækkerier.
Og det er lutter fe...

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil

J J Project

J J Project er et bluesband der specialisere sig i fortolkningen af Janis Joplin

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Skars Blues Band

"Skar's Blues Band" spiller blues- og bluesrock!

Hjemby
Charlottenlund
Vis kunstnerprofil

New Ambitions

Rock/Bluesband, spiller musik fra 60´rne, 70´rne og også senere...
Musik til dans og hygge ved bl.a. fester af enhver art, såvel offentlige som pr...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

JR Blues Band

JR Blues Band spiller BluesRock og Boogie fra de klassiske blues sange og frem til det nyeste Contempary Electric Blues med velarrangerede sange og...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Long John & Us

Gammelt bluesband som spiller svingende blues og bluesrelateret rock hovedsageligt fra tresserne.Bandet er stiftet i 1964, men der er skiftet en de...

Hjemby
Roskilde
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode idéer til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...