Book pianist til reception på Sjælland her

4.9

Sanne Graulund

Lækker, intim, jazzy stemning. Dæmpet sang/klaver, jazzstandards og kendte evergreens ala Diana Krall, Billie Holiday......
Velegnet til receptio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna T. Ilsøe

Jeg hedder Anna og er konservatorieuddannet musiker. Jeg lever af at optræde og af at undervise i musik.

Jeg spiller genrer som pop, soul, R'n'B...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anders Hansen

Velspillet klavermusik der sætter stemningen for vellykket aften, det er det jeg kan. Hvis stemningen er til det synger jeg også gerne. Sang og kla...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Henrik Lundby

Her er en af de mest efterspurgte selskabsmusikere på Sjælland

Henrik har den vigtige situationsfornemmelse og et øje på hver finger. - - - Optr...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristin Lomholt

Elegant og stemningsfuld dinnémusik, samt top underholdende dansemusik.
Dinnémusikken egner sig til fest eller firma arrangement. Repertoiret er ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Johnny Fang

Er du igang med at planlægge bryllup, rund fødselsdag eller konfirmation? Fælles for alle festerne er at det kun er en gang i livet man oplever det...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 750 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Mister Music

Afdæmpet diner-musik, og dansemusik der rykker - nu incl.mulighed for Djay

Festmusikken for det kræsne publikum leveres af Morten Lohorst på ke...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

DERES MUSIKER / Henrik Andersen

NYHED : NY Version af : Maria Marlene. Kan downloades på div. Streamingstjenester
...

Hjemby
Vejby
Prisniveau
Kr. 3.800 - 8.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Casper Nielsen

Jeg hedder Casper og tilbyder at spille lounge, jazz, blues etc til div arrangementer, receptioner, bryllupper, fødselsdage osv.
Jeg har 20 års er...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 700 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Eric Præst

En festlig og musikalsk ramme om begivenheden.
Elegant pianomusik under middagen og gang i den til dansen.
Til større arrangementer tilbydes ogs...

Hjemby
Allerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aage Fjellerup Hansen

Imødekommende, fleksibel og positiv pianist tilbyder dæmpet klavermusik til middagen, receptionen og andre sammenkomster.
Jeg har stor erfaring me...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante former for god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere så folk på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere