Find trompetist på Sjælland her

5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

MB Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer, der søger efter ideel underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger en trompetist på Sjælland eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.