Book jazzpianist på Sjælland her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du foretrækker indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra disco, soul og funk, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, der baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Vores jazzbands spænder bredt, og du finder derfor både forskellige grene som fx Swing, Dixieland og Bossa Nova på de enkelte kunstneres repertoirer.

Skal du afholde et arrangement, hvor atmosfæren skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så kan du – ved at vælge den rette pianist – få frembragt de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Leder du efter musikere med stor erfaring og højt fagligt niveau på såvel piano, flygel som klaver, så tag et kig her på Eventzonen.dk, hvor du finder et stort udvalg af klaverspillere.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således, at danskere, der leder efter god underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en jazzpianist på Sjælland eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.