Book ensemble på Sjælland her

Der er desværre ingen kunstnere under Book ensemble på Sjælland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så personer, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter et ensemble på Sjælland, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...