Foredragsholdere på Sjælland med foredrag om coaching

Lars Christiansen

Lars er Danmarksmester i hukommelsessport 2015 og europamester 2017 i kongedisciplinen "Speedcards". Desuden har Asia Memory Sports Council udnævnt...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Rikke Berg

Gå ikke glip af mine unikke foredrag, som giver dig kvalificerede redskaber til at håndtere bølgerne i din virksomheds eller organisations arbejdsl...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bardia

Jeg hedder Bardia. Er bokseekspert på BBC, tidligere iransk mester fra 2009, sanshou specialist og boksetræner i Gladsaxe. Jeg tager ud til folkesk...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Ronni Mathiasen

I foredraget: “Tryg i en terrortid” tages der afsæt i den utrygge tid, der præger vores hverdag.

Der undervises i simple mentale redskaber, der ...

Hjemby
Herlev
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så folk på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...