Serveringsteater på Sjælland

5.0

Københavns Serveringsteater

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os.
Vi optræder med forskellige karakterer og skræddersyer vore underholdning til din fes...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Zarp Entertainment

Zarp Entertainment er publikumsinkluderende underholdning, der via improvisation mixer det bedste teater og stand up.

De har haft stor succes me...

Hjemby
Rødovre
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

De Skøre Tjenere

Hold på hat og briller, glas og kopper for de to skøre tjenere er utilregnelige og total uprofessionelle,
så man tænker "HVAD HAR DE GANG I!"
Men...

Hjemby
Vanløse
Vis kunstnerprofil

Det Syngende Tjenerskab

Her kan du bestille Skøre tjenere, Syngende Tjenere & Bakkesangerinder. Kører på Sjælland, Fyn og øerne. HUSK Bestil i god tid!

Hjemby
Roskilde
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så personer, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...