Foredragsholdere på Sjælland med foredrag om forfatterskab

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FORFATTERFOREDRAG

Med udgangspunkt i min psykologiske thriller stiller jeg skarpt på psykopatens natu...

Hjemby
Stenløse
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, som leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med idéer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...