Find foredragsholder på Sjælland med foredrag om sundhed her

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende historier. Man erfarer ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og publikum, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige emner.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at folk, der er på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor alle genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere på Sjælland med foredrag om sundhed eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...