Book selskabspianist på Sjælland her

4.7

Henrik Lundby

En af de mest efterspurgte selskabsmusikere på Sjælland

Henrik har den vigtige situationsfornemmelse og et øje på hver finger. - - - Optræder di...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anders Hansen

Velspillet klavermusik der sætter stemningen for vellykket aften, det er det jeg kan. Hvis stemningen er til det synger jeg også gerne. Sang og kla...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Anna T. Ilsøe

Jeg hedder Anna og er konservatorieuddannet musiker. Jeg lever af at optræde og af at undervise i musik.

Jeg spiller genrer som pop, soul, R'n'B...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristin Lomholt

Elegant og stemningsfuld dinnémusik, samt top underholdende dansemusik.
Dinnémusikken egner sig til fest eller firma arrangement. Repertoiret er ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sanne Graulund

Lækker, intim, jazzy stemning. Dæmpet sang/klaver, jazzstandards og kendte evergreens ala Diana Krall, Billie Holiday......
Velegnet til receptio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.8

Johnny Fang

Er du igang med at planlægge bryllup, fødselsdag eller konfirmation? Fælles for alle festerne er at det kun er en gang i livet man oplever det og m...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 750 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Mister Music

Afdæmpet diner-musik, og dansemusik der rykker - nu incl.mulighed for Djay

Festmusikken for det kræsne publikum leveres af Morten Lohorst på ke...

Hjemby
Vordingborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

DERES MUSIKER / Henrik Andersen

NYHED : Ny Singleudgivelse . Min Lille Drømmepige. Kan downloades på div. streamingstjenester.
MUSIK SKAL OPLEVES LIVE .....
Proffessionel und...

Hjemby
Vejby
Prisniveau
Kr. 3.800 - 8.500
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Casper Nielsen

Jeg hedder Casper og tilbyder at spille lounge, jazz, blues etc til div arrangementer, receptioner, bryllupper, fødselsdage osv.
Jeg har 20 års er...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 700 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Eric Præst

En festlig og musikalsk ramme om begivenheden.
Elegant pianomusik under middagen og gang i den til dansen.
Til større arrangementer tilbydes ogs...

Hjemby
Allerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aage Fjellerup Hansen

Imødekommende, fleksibel og positiv pianist tilbyder dæmpet klavermusik til middagen, receptionen og andre sammenkomster.
Jeg har stor erfaring me...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle betydelige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer der søger efter den perfekte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere