Book tryllekunstner til firmafest på Sjælland her

5.0

Hokus Pokus - magisk underholdning

Tryllekunstner Hokus Pokus er sjov og uhøjtidelig underholdning til fx konfirmation, barnedåb, bryllup, firmaarrangementer mv., hvor både unge og æ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Walther

Ønsker du at forbløffe dine gæster med en sjov og magisk oplevelse? - Så er det entertaineren Walther, du skal have fat i! Tankelæsning, trylleri o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Gustav Marcus Lauesen

"Perfekt til konfirmationen!" Gustav er en upcoming stjerne på tryllehimlen. Siden hans første optræden som 13årig er det gået stærkt. Han har opt...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Mads Fencker - Psykologisk tankelæser

Psykologisk tankelæser - Kendt fra Danmark har talent.
Kvalitets underholdning til konfirmationen.
Book til julefrokosten, fødselsdagen, konfirma...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Andreas Brunsborg

Magisk underholdning med et smil i øjet.
Er du på udkig efter sjov og festlig underholdning til den næste familiefest, julefrokost eller lignende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anders Lilleøre

Kendt fra TV:
Comedy, Trylleri og Psykologisk Manipulation, som du aldrig har set det før!
"Anders efterlod publikum med kæberne på gulvet, og ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Magiske Miss Marcussen - Trylleshow

Kissers Trylleshow - Seriøst Sjov!
Magiske Miss Marcussen. Måske Danmarks eneste kvindelige tryllekunstner??
Trylleshow med masser af humor, lum...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morten Deurell

16 års professionel erfaring har givet Morten Deurell et skudsikkert show med underholdningsgaranti.
Mindeskabende oplevelse til jeres fest.
En u...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Daniel-Thomsen

Jeg kommer altid med et personligt og tilrettelagt show. Ikke to shows er ens. Det magiske og umulige er for mig det essentielle ved tryllekunsten,...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 2.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner André Nybo

Prøv det Fantastiske Konfirmationsshow til festen eller pakkeløsningen med Stand up comedy show og close up trylleri.
André Nybo er i dag en aner...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Den Fabelagtige Falbe

Book sommerfesten og konfirmationen 2020 nu
Mikkel er fantastisk. Han kom og gav et dejligt underholdende show til min 50 års fødselsdag, der va...

Hjemby
Vanløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Marco Thomsen

Han kender vores hemmeligheder, læser vores tanker, og påvirker vores beslutninger.

Marco’s evner bringer folk sammen i fascination, når vi i f...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Malthe Brag

Prisvindende tryllekunstner Malthe Brag optræder med et professionelt show som indeholder en blanding af trylleri, komik og showmanipulation med et...

Hjemby
Ølstykke
Prisniveau
Kr. 2.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Michael Deutsch

Mentalist - illusionist Michael Deustch international underholdning, med mere end 1000 shows bag sig.
Alle typer for arrangementer, så er dette ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Magikere og tryllekunstnere forekommer i mange forskellige typer, og på Eventzonen.dk kan du finde et bredt udvalg af dem. Det, der er fælles for dem, er, at de alle er gode til at skabe et godt og interessant show. Udover trylleshows med de helt traditionelle tricks, så omfatter kategorien også tankelæsning og særdeles avancerede korttricks. Du er sikker på underholdning for alle pengene plus direkte og hurtig kontakt med en god tryllekunstner, hvis du laver aftalen med vedkommende her hos Eventzonen.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, som søger efter perfekt underholdning & musik, kun skal lede ét sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller søger en tryllekunstner til firmafest på Sjælland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.