Mavedansere på Sjælland

Mavedanseren Linnea

Book et fortryllende mavedansershow til fødslesdagen, brylluppet eller firmafesten.

Eller giv selskabet en oplevelse de aldrig glemmer: lad dem ...

Hjemby
Hundested
Vis kunstnerprofil

Elisa

Hej og velkommen til mavedanser Elisa. Hermed tilbyder jeg at komme ud til jer og optræde med mavedans til jeres fest, fødeselsdag, bryllup m.m.

Hjemby
Slagelse
Vis kunstnerprofil

Iben Koch

Pift festen op med mavedans og lad en dygtig mavedanser stå for et underholdende indslag.

Hjemby
Hillerød
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...