Find mavedanser på Sjælland her

Mavedanseren Linnea

Book et fortryllende mavedansershow til fødslesdagen, brylluppet eller firmafesten.

Eller giv selskabet en oplevelse de aldrig glemmer: lad dem ...

Hjemby
Hundested
Vis kunstnerprofil

Iben Koch

Pift festen op med mavedans og lad en dygtig mavedanser stå for et underholdende indslag.

Hjemby
Hillerød
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk, der leder efter perfekt underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger en mavedanser på Sjælland eller du er artist, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...