Find irsk folkemusik på Sjælland her

5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Voice & Harp Duo

Two unique musicians - opera singer Karolina Sciuckaite and solo harpist Olga Andreeva presents a "Voice and Harp Duo" in Denmark.
Magical sounds ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsstemning under spisningen eller som underholdning, som spiller op til dans fra start til slut, så kan du finde kompetente musikere, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen. Hos Eventzonen finder du nemlig musik til alle tænkelige arrangementer via vores utallige tilknyttede artister fra hele Danmark. Inden du beslutter dig for, hvilke musikere du ønsker at reservere, så har du ofte mulighed for at høre smagsprøver på den musik, som musikerne – du påtænker at booke – optræder med.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, på jagt efter perfekt musik og underholdning, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter irsk folkemusik på Sjælland, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.