Find morgenmusik på Sjælland her

Start dagen perfekt med god og festlig morgenmusik på kobber-, sølv-, guld- eller diamantbryllupsdagen. Du finder herunder en liste med morgenmusikere fordelt over hele Sjælland, som – udover at sørge for den gode stemning ved morgensangen – også kan hjælpe og guide mht. sangvalg, sangblade og traditioner ved morgensangen. Du kontakter og laver blot selv aftalen direkte med morgenmusikeren. Nemmere kan det næsten ikke blive.
4.8

Sækkepibe morgenmusik

Hvad med at vække brudeparret på en måde de ikke forventer? Claus Reiss har mange års erfaring med at spille sækkepibe som morgenmusik.

Han har ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.900 - 2.400
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.9

GodmorgenMusikanterne

3 herlige morgenmusikere spiller til sølvbryllup og lignende i kjole-og-hvidt, laksko og højhat!Medbringer sangblade. Ved kaffen underholdes med et...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Almorgenmusik

Vi er 3 musikere, som bl.a. spiller i Tivolis Big Band.
Trompet, Basun og Tuba, og med høje hatte.
Vi har stor erfaring indenfor al slags morgenm...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 2.900
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenbasserne

Skal du bruge sølvbryllupsmusik / morgenmusik - eller levende musik til et festligt indslag, så skal du prøve Morgenbasserne.

Vi optræder altid ...

Kategori
Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.400
Vis kunstnerprofil
4.7

Horn Uden Birkes

Topprofessionel morgenunderholdning til sølvbryllupper, guldbryllupper, diamantbryllupper osv.

Når hornmusikken ikke bare er noget, der skal ove...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Absolut Brass

Ligesom æresporten og rundstykkerne er morgenmusik en uundværlig del af ethvert kobber-, sølv- og guldbryllup.

Når vi spiller til bryllupsdage ...

Kategori
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Musikkontakt

MORGENMUSIK FRA 950 KR. Musikkontakt tilbyder professionel musik til sølv-, guldbryllup m.v. - Vi stiller i smoking, medbringer sangtekster, og du ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 950 - 4.100
Vis kunstnerprofil

Trompetist Emil Thorsted

Morgenmusik, kirkespil, musikalsk indslag og meget andet ved Emil Thorsted. Emil Thorsted har spillet på de største scener i landet heriblandt, Ska...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

GodmorgenMusik Party Brass

Festlig hornmusik udført af fagfolk!

Et sølv- eller guldbryllup starter med hornmusik uden for.
Herefter inviterer brudeparret gerne gæsterne i...

Hjemby
Kastrup
Vis kunstnerprofil

Henrik Lützen

Henrik Lützen (f. 1981) er uddannet klassisk trompetist i 2010 fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg på hos Karsten Dulong Jensen (Aalborg Sy...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Morgenmusik Østsjælland

Vi er 2 amatørmusikere, som har spillet i mange år, og som begge spiller på trumpet. Vi kan tilbyde morgenmusik til kobber-, sølv- og guldbryllup, ...

Hjemby
Faxe
Vis kunstnerprofil

the Messing Link

Messingblæsere fra Tivolis Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester, Cph-Phil, hele Sjællands Symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil m.fl.

Hjemby
Vedbæk
Vis kunstnerprofil

Horn Kapelle

Horn Kapelle Kopenhagen er et traditionelt dansk morgenmusik trio med mange års erfaring bag os. Horn Kapelle Kopenhagen består af tre professionel...

Hjemby
Kastrup
Vis kunstnerprofil

På Eventzonen finder du morgenmusikere fordelt over hele Sjælland

Vil du have stille underholdningsmusik under middagen eller musik, til en kæmpe fest på dansegulvet, så finder du dygtige og engagerede musikere til det, du søger, lige her på Eventzonen.dk. Her hos Eventzonen.dk har vi landets bredeste sortiment af musik og musikere til fester eller andre begivenheder, hvor musik kan bidrage til stemningen. Det bedste er, at du som oftest kan høre eller se klip med musikerne, inden du reserverer dem, der skal underholde til dit arrangement.

Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således, at folk, som er på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden, at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter morgenmusik på Sjælland eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...