Foredrag om arbejdsglæde på Sjælland

Connie Svendsen

DET LILLE EKSTRA
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde:
Et simpel redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Jane Rosengren

Jane Rosengren - én af DKs mest anvendte speakere, når det gælder arbejdsglæde og peak performance. Jane har holdt foredrag for 1000vis af erhvervs...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Simon Steenholm

Få en foredragsoplevelse med Simon Steenholm om ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Motivation, Forandring, Ros og Anerkendende Kommunikation, Samarbejde, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Charlotte Bang

Foredragsholder, Hypnose-Coach og inspirator indenfor personlig udvikling, kommunikation og stress.
Jeg holder bl.a følgende foredrag som kan udvi...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Simone Lemming Andersen

Simone Lemming Andersen, journalist & cand. phil., forfatter og foredragsholder, og har været talkshowvært og redaktør i Danmarks Radio. Driver nu ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Camille Hammerich

"Få dig dog et job!" - mit foredrag som tager udgangspunkt i min bog af samme navn. Vi skal have et job - vi skal tjene til føden - men det er abso...

Hjemby
Roskilde
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, som leder efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også gode muligheder for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...