Book tryllekunstner til børnefødselsdag på Sjælland her

4.8

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Jubiii, der er bud efter Jungle Jim igen.....! Jeg har sådan savnet jer.
Jeg kan bookes til både store og små arrangementer, så store som de nu må...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kurt Flemming

Tryllekunstneren Kurt Flemming, bedre kendt som Pjerrot gennem 23 år på Dyrehavsbakken, 5 år i Tivoliland i Aalborg, rejst med cirkus i 5 år, og væ...

Hjemby
Helsinge
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Tryllekunstnere & magikere har altid været populære indslag til en fest – fordi de tryllebinder os – og du finder et bredt udvalg her på Eventzonen.dk. Udover trylleshows med de helt traditionelle trylletricks, så omfatter kategorien også tankelæsning og meget avancerede korttricks. Få noget for pengene, og lav en god aftale direkte med en artist her på Eventzonen. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at folk, på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag på Sjælland, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.