Cirkus/klovne/artister på Sjælland

5.0

Klovnen Knud

MUSIK, ARTISTERI, TRYLLERI & BALLONDYR

“Et festligt og fornøjeligt familieshow for alle børn og voksne i alle aldre”

Tempofyldt, humoristisk,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ansigtsmaling & events

Ansigtsmaling, glimmer tatoo, ballondyr og fælleslege for store og små. Til: temafest (klædt ud), firmafest, fødselsdag, bryllup, juletræsfest, fas...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 500 - 1.700
Vis kunstnerprofil

Cirkus Big - One Man Circus

Oplev et fantatisk show som fastholder og underholder HELE familien. En rejse igennem cirkusfagets mange facetter med Mr. Big ved roret. Ene mand i...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bang-Bang

Børneunderholdning i topklasse !!!

Cowboyklovnen Bang-Bang leverer et forrygende børneshow.
Knivkastning, jonglering, trylleri, ballonartisteri...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Cirkus 3

Rigtig klassisk klovneri med musik, vand og lagkage. Vi kommer Charlie & Binalto fra Cirkus 3 og har shows som passer til alle former for børneunde...

Hjemby
Birkerød
Vis kunstnerprofil

Kiwi & Humor

Kiwi and Humor are unique and modern clowns who are using acrobatics, magic, story telling, music, pantomime and juggling skills to connect with ch...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

Gugge

..underfundige fjollede finurligheder, spændende fra det pure artisteri, over gøgleri, til rent rablende absurditeter. Pressen:
"...Gugge; komiker...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Klovnen Pee-Wee

Trylleshowet
Pee-Wee med trylleshow med balloner og tørklæde bliver væk ! -
Pee-wee med gøgler show & sang ! -
Showet er for alle mellem 3 – 99...

Hjemby
Gentofte
Vis kunstnerprofil

Cirkus Pip

Cirkus Pip er et lille familiecirkus, som også laver work-shop.

I november og december er det alle tiders juleshow der bydes på.

Hjemby
Kalundborg
Vis kunstnerprofil

Raffus

Professionel Klovn, Tryllekunstner - Stor erfaring.

Målgruppe: 3 - 12 år

Raffus improviserer og tilpasser forestillingen til publikum.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Sminkehjørnet Halloween ansigtsmaling

Flot og uhyggelig ansigtsmaling til Halloween!
Ansigtsmaling til små hekse og frække monstre!

Ansigtsmaling er det perfekte indslag til Hallowe...

Hjemby
Stenløse
Vis kunstnerprofil

Sminkehjørnet

Book Sminkehjørnet til private og corperate events!
Du kan booke vores professionelle ansigtsmaler Helene som har flere års erfaring inden for ans...

Hjemby
Stenløse
Vis kunstnerprofil

Mone & Fricco

Mone & Fricco underholder til alt lige fra børnefødselsdage til receptioner og firmafester, hvor vi kan tage imod Jeres gæster, få dem til at føle ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så danskere som leder efter den ideelle musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...