Foredragsholdere på Sjælland med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere på Sjælland med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at personer, på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...