Book klassisk musik på Sjælland her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Voice & Harp Duo

Two unique musicians - opera singer Karolina Sciuckaite and solo harpist Olga Andreeva presents a "Voice and Harp Duo" in Denmark.
Magical sounds ...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at folk, som søger efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet portalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger klassisk musik på Sjælland eller du selv er artist, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.