Find tankelæser på Sjælland her

5.0

Daniel-Thomsen

Jeg kommer altid med et personligt og tilrettelagt show. Ikke to shows er ens. Det magiske og umulige er for mig det essentielle ved tryllekunsten,...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 2.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Mads Fencker

Kendt fra Danmark har talent på Tv2
¿Tankelæsning?

Din telefon ringer! Du har ikke tænkt på vedkommende i over et år, men lige som du skulle ti...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Walther

Ønsker du en unik magisk oplevelse? -Så er Walther manden, du skal have fat i! Hans show er en fængslende kombination af comedy trylleri og tankelæ...

Hjemby
Vanløse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Malthe Brag

Prisvindende tryllekunstner Malthe Brag optræder med et professionelt show som indeholder en blanding af trylleri, komik og showmanipulation med et...

Hjemby
Ølstykke
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Andreas Magic

Magisk underholdning med et smil i øjet.
Er du på udkig efter sjov og festlig underholdning til den næste familiefest, julefrokost eller lignende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Miguel el Zorro

Oplev en magisk aften med Miguel el Zorro, kendt fra TV2.
Det er underholdende - Det er ubegribeligt - Det er magisk!
Mere end 20 års erfaring v...

Hjemby
Herlev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Michael Deutsch

Mentalist - illusionist Michael Deustch international underholdning, med mere end 1000 shows bag sig.
Alle typer for arrangementer, så er dette ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Den Fabelagtige Falbe

Book julefrokostunderholdningen 2019 nu
Mikkel er fantastisk. Han kom og gav et dejligt underholdende show til min 50 års fødselsdag, der var grin...

Hjemby
Vanløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jakob Rasmussen

Jakob Rasmussen leverer magisk underholdning i topklasse til Børn som voksne,
for firmaer og private i hele landet. Med mere end 25 års erfaring ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det således at personer, som søger efter god musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så har man også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er tankelæser eller du er på jagt efter tankelæsere på Sjælland, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.