Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

4FUN

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min. - 8 timer

Profil

4 FUN er 4 musik glade sønderjyder, som kommer ud over scenekanten og giver publikum en musikalsk oplevelse, med flerstemmig vokal samt gode lyd og lys forhold. Vi spiller til by, firma og privat fester, og leverer live musik af høj kvalitet. 4 FUN´s repertoire spænder lige fra Smokie, C.C.R, Queen, Pretty maids, Rolling Stones til Danse orkesteret, Rocazino, Kim Larsen, Rasmus Seebach, Volbeat, samt mange flere.
For yderligere info, kontakt os gerne her på siden.
Mvh. 4 FUN

Videoklip

Anmeldelser ( | af 4FUN: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

👍🏻

Den valgte musik kunne få folk på dansegulvet.

Anmeldt af Malene Rosenberg Hansen d. 27. juli 2018
5
1
5

Unikt og professionelt band - 4 FUN

Sølvbryllup - hvor skal vi begynde...
De første tre vigtigste ting for os var at have lejet et godt sted at holde festen, at få en dygtig kok og sidst men ikke mindst at have noget godt musik for det er altafgørende for en god stemning, men hvor skulle vi begynde. Ja, vi var overhovedet ikke i tvivl. Vi havde været til en fest, hvor 4 FUN spillede og fra den aften viste vi, at når vi skulle holde en fest, så blev det ikke uden 4 FUN.
Vi kontaktede Connie og allerede ved første snak, var vi ikke i tvivl om, at 4 FUN kunne levere "varen" og ville gøre deres ypperste for at tilfredsstille vore ønsker. Connie spurgte ind til, hvad vi ønskede - og det var ret nemt at sige, hvis bare de kunne spille som første gang, vi havde hørt dem, så kunne vi kun være tilfredse. Vi blev mere end tilfredse med 4 FUN - de er simpelt hen unikke. Connie, Allan, Kim og Bjarne er fire lune mennesker med en god portion humor, ankom i meget god tid, meget omhyggelige med opsætning, lys, lyd og styrke og alt hvad deres arbejde med musikken indebærer. De var på alle tænkelige måder yderst omhyggelige og professionelle med deres arbejde. De fornemmede også hurtigt til festen, hvilken musikgenre der var populært blandt vore gæster - for der kunne konstateres, at der var meget gang i den på dansegulvet lige til det sidste.
Vi kan give 4 FUN masser af komplimenter, men hvad skal vi nævne for at komme omkring bare nogle af deres kompetencer, men de kan i den grad bare deres kram. De er professionelle, meget veloplagte, supplerer hinanden godt, utrolig alsidige, humoristiske, spontane, afvekslende i musiknumre, genre og stil - og vi kan konkludere, at det var 4 FUN's medvirken, at vort sølvbryllup altid vil huskes som meget sjov, stemningsfuldt og med ømme fødder.
Når vore gæster efterfølgende har talt med os, har alle og enhver kommenteret den fantastiske musik, som 4 FUN leverede. Det er godt, vi ikke skal bedømme 4 FUN på en skala eller med stjerner for deres præstation, for de vil sprænge alle rammer - det er bare et unikt band.
Med meget stor ydmyghed TAK til Connie, Allan, Kim og Bjarne - også kaldet 4 FUN.

Anmeldt af Birte Gaardsted Davidsen d. 14. januar 2018

Kontakt 4FUN

Kontakt 4FUN via formularen her, så vil 4FUN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 I want to break free
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/1560/4fun_-_i_want_to_break_free.mp3
 2. 00:00 99 luftballons
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/1561/4fun_-_99_luftballons.mp3
 3. 00:00 Have you ever seen the rain
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/1562/Have_you_ever_seen_the_rain_Allan_Riggelsen.mp3
 4. 00:00 Im so exited
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/1563/4_FUN_i_am_so_excited.mp3