Foredragsholdere med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

SS bartending

Lej bartender hos SS-bartending. Vi laver cocktails og drinks til din fest. Vi har mange års erfaring som bartendere og garanter gode og velsmagend...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...