Book foredragsholder med foredrag om branding her


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er én af Danmarks største portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om branding, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...