Foredragsholdere med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil

Karen Palmelund

Har i lyst til at få et kreativt indspark eller gå fra mit foredrag med et nyt gå på mod. Så kan jeg tilbyde et foredrag for erhvervsdrivende i det...

Hjemby
Haslev
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det så personer, som leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...