Foredragsholdere med foredrag om humor

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Vis kunstnerprofil

Latterprinsessen

Jeg er latter instruktør, og kommer ud til fester alle mulige arrangementer. Personale møder. Alle steder hvor man kan bruge et god og massivt,sund...

Hjemby
Nykøbing Falster
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara Tricktyven

Sunny er specialist i tricktyveri og derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at at vejle...

Hjemby
Valby
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, journalist og foredragsholder, og du kender ham måske fra hans job som fodboldekspert på Kanal 6, DR P1 og P3, MetroXpress og ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg, 2400 KBH NV,Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, hvor man finder alle betydelige typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, der søger efter ideel underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...