Find foredragsholder med foredrag om historie her

Der er desværre ingen kunstnere under Find foredragsholder med foredrag om historie her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Man erfarer ofte, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og endvidere en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du let adgang til en række foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere som leder ideel musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om historie, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...