Find foredragsholder med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter dette skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det givne emne. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder helstøbt musik og underholdning kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Vores store sortiment dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...