Find foredragsholder med foredrag om coaching her

Lise Iris Bak

Psykolog fortæller om psykiatriske og psykologiske temaer, herunder traume og krisearbejde. Mange års erfaring i krisepsykologien, bl.a. ved Rigspo...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en fængende historie. Man oplever tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilhørere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, hvor du finder alle relevante former for underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere som søger efter den ideelle underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om coaching eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...