Foredragsholdere med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, som er på jagt efter god musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...