Foredragsholdere med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Konsulent Hammerich

Vidste du, at vi alle har en ”Kærlighedsbeholder” inden i os? Hvis denne beholder er tom eller meget lidt fyldt op, så påvirker det vores humør, ta...

Hjemby
Roskilde
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...