Book foredragsholder med foredrag om familieliv her


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og tilhørere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om familieliv, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...