Foredragsholdere med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Ida Blom

At gøre en forskel er et vidt begreb, men der er især et område, jeg er dybt passioneret for – at hjælpe skilsmissebørn til at se lyset for enden a...

Hjemby
Charlottenlund
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag portalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...