Foredragsholdere med foredrag om arbejdsglæde

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Connie Svendsen

DET LILLE EKSTRA
En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde:
Et simpel redskab til virksomheder leveret med en god portion humor og selvironi, samt ...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

Simon Steenholm

Få en foredragsoplevelse med Simon Steenholm om ægte Arbejdsglæde, Trivsel, Motivation, Forandring, Ros og Anerkendende Kommunikation, Samarbejde, ...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOP | VIP dag | FOREDRAG
Er I toppet... eller kan I blive bedre? Skærp jeres performance og gør en endnu større forskel - Lad jeres format s...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

SKAB STRUKTUR - FIND DIN BALANCE MELLEM ORDEN OG KAOS

Et foredrag om at tage sagen i egen hånd, og hjælpe sig selv med at rydde op i de ting der...

Hjemby
Tranekær
Vis kunstnerprofil

Christian Staal

Hvordan påvirker bonusordninger medarbejderes motivation? Hvilke fordele og ulemper medfører de, og hvilke alternativer findes der? Foredraget "Hva...

Hjemby
Nyborg
Vis kunstnerprofil

Jane Rosengren

Jane Rosengren - én af DKs mest anvendte speakere, når det gælder arbejdsglæde og peak performance. Jane har holdt foredrag for 1000vis af erhvervs...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Charlotte Bang

Foredragsholder, Hypnose-Coach og inspirator indenfor personlig udvikling, kommunikation og stress.
Jeg holder bl.a følgende foredrag som kan udvi...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...