Konferenciers

Der er desværre ingen kunstnere under Konferenciers, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...