Book foredragsholder med foredrag om journalistik her


Graveren

Hans journalistik fik forsikringsbranchen til at droppe krav for en milliard. Den har væltet Carl Holst som minister og afsløret magtmisbrug i Fred...

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Journalistik
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Graveren

Hans journalistik fik forsikringsbranchen til at droppe krav for en milliard. Den har væltet Carl Holst som minister og afsløret magtmisbrug i Fred...

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Journalistik
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Erik Ingemann Nielsen

Erik Nielsen har været sportsjournalist i 25 år og arbejder som radiovært på Danmarks Radio. Han har kommenteret sport på P3 i små 20 år. På Fyn er...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Erik Ingemann Nielsen

Erik Nielsen har været sportsjournalist i 25 år og arbejder som radiovært på Danmarks Radio. Han har kommenteret sport på P3 i små 20 år. På Fyn er...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det pågældende tema. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af spændende emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Vores store sortiment dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om journalistik eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...