Book foredragsholder med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. Såfremt du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er netop én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det givne emne. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores sortiment dækker fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om sundhed, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...