Book foredragsholder med foredrag om IT her


Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Eventzonen.dk er én af Danmarks største tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er desuden her, I aftaler forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om IT eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...